Bewegen

Gezonde MAAT in Bewegen

Maatwerk:
Ik stimuleer je om in beweging te komen, binnen jouw mogelijkheden, op een prettige plaats en met een benadering waar jij plezier uithaalt.

Aansluiting:
Mijn enthousiasme voor sporten en bewegen slaat vanzelf op je over. Als jij er klaar voor bent, dan raad ik je aan om ook mee te doen met groepstrainingen. Je vindt dan herkenning en steun bij een kleine groep anderen die hetzelfde proces doorlopen als jij. Wie weet verlies je een aantal maten, terwijl je er (sport) maten bij krijgt.

Actie:
Door letterlijk in beweging te komen, komt de rest ook in beweging. Een voorbeeld van mijzelf: ‘Als ik beweeg dan voel ik mij beter. Ik pak dan ook makkelijker gezonde dingen dan ongezonde dingen.’

Sporten leent zich bij uitstek om snel succes te ervaren. Je kunt kleine doelen stellen en snel resultaat boeken. Zeker als je voorheen weinig tot niets aan sport deed. Al heel snel kun je door sporten je zelfvertrouwen vergroten en jezelf krachtiger gaan voelen.

Tijd:
Je krijgt de tijd om de dingen waar je tegenaan loopt te bespreken. Je krijgt daarnaast ook de tijd om aan het idee van sporten te wennen en wanneer nodig maken wij de oefeningen minder intensief. Tijdens de groepstrainingen is er naast sporten ook de ruimte om met elkaar in contact te komen en met elkaar te bespreken wat je op dat moment bezighoudt.