Welkom!

Ondertussen zijn wij al weer een week of 6 zoet met alle maatregelen in verband met het coronavirus. Er worden gelukkig maatregelen wat versoepelt. Dat is een heel goed teken. Het virus er en zal er ook altijd blijven. Wel weet men er beter mee om te gaan. Dat kan zijn met een vaccin, maar het kan ook medicatie zijn waarbij de klachten mild blijven. Wat er uit gaat komen is afwachten. Tot die tijd moeten wij het (in meer of mindere mate) met maatregelen doen. Hopelijk krijgen wij deze week te horen dat er nog meer versoepelingen komen.

Buiten sporten
De sportscholen zijn nog dicht en is het buiten sporten. Voor mij is dat 2 keer per week met Mark. De trainingen beginnen met een stuk wandelen. Wandelen is nog steeds niet mijn ding, maar begin er wel wat aan te wennen. De ene keer lopen wij via het bos richting strand. En de andere keer naar een veld waar ook wilde paarden rondlopen. Ik ben echt geen held met paarden. Als ik ze ergens op een afstand in een wei zie staan dan vind ik ze mooi. Van dichtbij vind ik ze een stuk enger. Ik durfde wonderbaarlijk wat dichterbij te staan voor een foto.


Na het wandelen doen wij nog een aantal krachtoefeningen. Dit doen wij (nou ja, vooral ik) in de speeltuin. Nooit gedacht dat ik ook met een personal trainer tijd door zou brengen in de speeltuin. Ondanks dat de trainingen buiten heel gezellig zijn, ben ik ook erg blij als de sportscholen weer open mogen. Zo hoop iedereen op iets dat open kan. Tot nu toe hebben wij buiten ook steeds mooi weer. Dat is heel erg fijn! Momenteel ben ik heel erg dankbaar voor alles wat wel kan.

Zelf sport ik via bedrijfsfitness. Via hen kreeg ik de vraag of ik mijn abonnement zo wil laten of dat de periode dat de sportscholen dicht zijn aan mijn abonnement wil laten toevoegen. Ik heb er voor gekozen om mijn abonnement gewoon zo te laten. Ik weet dat ik wat makkelijk praten heb. Ik kan gewoon werken en krijg ook door betaald. En ook zo hoop ik dat ik een steentje bij kan dragen dat de sportschool straks weer door kan gaan. Ik begrijp heel goed dat mensen daar anders over denken. Iedereen zit in een andere situatie.

Toekomstplannen
Dit jaar gaat er anders uitzien dan verwacht of gehoopt. Dat neemt niet weg dat het leven ook door gaat. Ik heb eerder geschreven over spiritualiteit. Al mijn hele leven heb ik meer gezien en gevoeld tussen hemel en aarde. Daarin vond ik mezelf vaak ‘gek’. Tijd lang heb ik het geprobeerd te verdringen, maar dat lukt echt niet meer. Ik merk dat alles steeds sterker terugkomt en het gaat ook behoorlijk snel. Er zijn momenten dat ik er geen touw aan kan vastknopen en dan ineens is alles weer heel erg helder. Gelukkig heb ik ook mensen die mij helpen om wat ik door krijg te vertalen als ik er niets van begrijp.
Door het coronavirus zijn een paar dingen die opschuiven. Gelukkig is het opschuiven en geen afstel. Mijn toekomst gaat er mooi uit zien. Een paar dingen die gaan gebeuren zijn voor mij helder. Ik kan er nog niet veel over zeggen, omdat anderen er ook mee te maken hebben. Zij zijn nog niet op vlieghoogte, maar staan wel op de startbaan.
Het is voor mij soms nog wat onwennig om te horen dat ik bepaalde dingen van nature doe. Iemand die mij helpt/begeleid is vaak verbaasd van wat ik kan en doe. Terwijl ik voor mijn gevoel aan het begin sta. Zij geeft steeds aan dat ik eerder gevorderd ben, omdat het mij gemakkelijk afgaat.

Zo weet ik ook dat mijn eigen bedrijf van de grond krijgen ook goed gaat komen. Het neemt alleen wat meer tijd in beslag en dat is goed. Vooral nu is het nog iets meer uitzoeken wat en hoe ik het wil. Het meer tussen hemel en aarde zien/voelen gaat hier een onderdeel van worden. Hoe ik hier vorm aan ga geven is nog niet helemaal helder. Wel heb ik er de volste vertrouwen in dat het goed komt. Er vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plek. Nu tijdens deze rare tijd merk ik dat ik toch meer rust ervaar, waardoor juist makkelijker dingen doorkrijg en ook gelukkig steeds beter kan plaatsen.

Liefs,
Sandra