Coaching

Gezonde MAAT in Coaching

Maatwerk:
Ik kijk verder dan de statistieken van de doelen die wij samen stellen. Hoe jij in het traject staat, wat jou bezighoudt en wat jouw behoeften zijn, staat centraal binnen de coaching.

Aansluiting:
Door omstandigheden zoals vermoeidheid, stress, onbalans in hormonen, ziekte, tegenslag of teleurstelling kies je soms voor oplossingen die op de korte termijn bevrediging geven. Als ervaringsdeskundige, vel ik geen oordeel over dit overlevings- of ontwijkgedrag.

Wanneer je excuses of smoesjes bedenkt, prik ik daar moeiteloos doorheen, omdat ik ze zelf ook gebruikt heb. Ik help je ontdekken wat er achter deze uitvluchten zit.

Soms help ik je ook het ongemak te accepteren en te ervaren. Want af en toe is dat er gewoon. Ik steun je dan om je langere termijn doelen voor ogen te houden. Ik help je zien wat je al bereikt hebt. Ik leer je een alternatieve aanpak om met obstakels en tegenslag om te gaan. Om jezelf te ontspannen, te ontzien of te troosten.

Actie:
Wij stellen samen doelen die voor jou haalbaar en motiverend zijn. Doelen voor de langere termijn en doelen voor de korte termijn, zodat je regelmatig successen behaalt. Ik zoek met jou naar manieren om behaalde doelen te vieren. Beloningen waar je jezelf echt een plezier mee doet, maar die niets met eten te maken hebben.

Tijd:
Wij gaan samen een lang traject aan. Ik leer jou goed kennen en jij mij. Bij mij geen coaching sessies van strak een uur. De ene keer zijn wij zo klaar en als je een andere keer wat meer tijd nodig hebt, dan is dat ook goed.