Gesprek met een Medium

door | 24 juni 2018 | Geen categorie

Op tv heb ik weleens een Medium voorbij zien komen. Mensen die op straat liepen werden aangesproken. En er werden dingen gezegd die een medium niet kon weten. Althans, daar moet ik als tv kijker van uit gaan. Op de één of andere manier heb ik het altijd interessant gevonden. Ik had nooit gedacht dat ik zelf naar een Medium zou gaan. Begin juni was het zo ver.

Ik was op internet wat aan het uitzoeken en ik kwam keer op de site van een Medium uit. Iets in mij was toch wel erg nieuwsgierig en voor ik het wist hadden we in nog geen 10 minuten een afspraak gemaakt. Dat was op zondag en op vrijdag zou ik naar haar toe gaan. Zondag zag ik het nog zitten. Na een nachtje slapen had ik ook wel twijfels. Zij had aangegeven dat ik foto’s mee moest nemen. Die heb ik zondag gelijk opgezocht. Alles lag klaar. Hoe dichter we bij vrijdag kwamen hoe spannender ik het begon te vinden. Het is iets ongrijpbaar! Vrijdag ging toch wel met wat lood in mijn schoenen naar haar toe. Ze woont op 5 minuten lopen van huis en ik had haar nog nooit gezien. Zij deed open en het lood in mijn schoenen was weg. Wel vond ik het nog steeds spannend.

Nog voor ik ging zitten zei ze dat er iemand bij me was met wie ik een goede band had. Op dat moment dacht ik aan mijn opa en oma’s. Volgens haar klopte dat niet. Ik moest mijn handen op tafel leggen en zij legde haar handen op de mijne. Vervolgens begon zij te praten. Ik kom uit een dorp, heb een broer en nog een paar ‘algemene’ dingen. Die ‘persoon’ die met mij mee was kwam steeds beter door. Ik dacht aan iedereen, behalve één persoon. Zij bleef aangeven dat het iemand was met wie ik een hele sterke band had. Pas toen duidelijk werd dat hij was omgekomen door een ongeluk, besefte ik pas dat het om mijn vader ging. Ik was 7 weken oud toen hij om het leven kwam. Daardoor legde ik geen link met ‘sterke band’. Op dat moment schrok ik toch wel. Vooral toen zij dingen kon vertellen die zij niet weten kon. Zo beschreef ze onder andere hoe het ongeluk gebeurde.

In het gesprek kwam ook naar voren dat mijn huidige baan niet mijn soort werk is. En dat er in de nabije toekomst dit gaat veranderen. Wat ik hoop, want ik ben druk met solliciteren. Daarnaast gaf zij aan dat ik met 2 á 4 jaar een goedlopend eigen bedrijf heb. Daar vertelde zij dingen over die ik vrienden niet eens verteld heb, omdat ik dat voor mezelf eerst duidelijker wil hebben. Steeds puzzelstukjes vielen op hun plaats.

Zo gaf zij ook aan dat ik vroeger veel met mijn vader sprak en hem ook zag (dit weten heel weinig mensen). De laatste jaren spreek ik minder met hem, terwijl hij juist contact zoekt om mij op weg te helpen. Ik heb korte lijnen met het ‘hiernamaals of kosmos’ of hoe je het ook wil noemen. In de toekomst ga ik daar meer mee doen (gericht op eigen bedrijf). Ik weet dat ik voorheen veel meer om mij heen zag dan andere mensen en dat ik veel binnen/door kreeg. Of ik dar wat mee ga doen… Geen idee, tijd zal het leren.

Het gesprek duurde anderhalf uur. Aan het begin gaf ze aan dat ik het gesprek mocht opnemen. Dat heb ik ook gedaan. Er kwam zo veel informatie naar voren dat ik daarna geestelijk toch wel van slag was. Ik had twee dagen nodig om bij te komen. De nacht na het gesprek heb ik heel onrustig geslapen. Ik blijf het vreemd vinden dat iemand die je niet kent zo veel over jou en de mensen om je heen kan vertellen. Ondanks dat ik na het gesprek toch wel van slag was zou ik het zo weer doen.

Liefs,
Sandra

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

Volg mij op Facebook

Volg mij op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.