Over mij

Mijn naam is Sandra, 36 jaar en ik woon in Den Haag.

Al heel mijn leven ben ik te zwaar. Ik heb van alles geprobeerd om af te vallen. Het ene dieet met meer succes dan het ander. Zoals het vaker gaat met diëten komt het gewicht er helaas ook weer aan. Mede doordat ik heel mijn leven met eten bezig ben geweest, heb ik de opleidingen tot Gewichtsconsulent, Beweegconsulent en Coach gevolgd.

Ik ben nog bezig met de reis, maar…  Ik weet de weg!

Gezonde voeding is belangrijk. Dat weten de meeste mensen wel. Naast gezonde voeding richt ik mij voornamelijk op Coaching en Mindset. Een druk leven, stress, onbegrip vanuit je omgeving, afvalplateaus, blessures. Ik weet als geen ander welke frustraties en obstakels je tegenkomt als je werkt aan je levensstijl. Ik help je hiermee omgaan.

Ik kan jou ook begeleiden bij het bewegen. Sporten was voor mij voorheen echt wel een ‘dingetje’. Inmiddels voel ik mij prettig in de sportschool én in het zwembad. Zelf vind ik sporten echt helemaal geweldig. Ik besef dat het voor jou waarschijnlijk (nog) anders ligt. Daarom help ik je op een laagdrempelige manier om te beginnen met bewegen. Jij krijgt oefeningen die je thuis en/of buiten kunt doen.

Ik ben ervan overtuigd dat een totaalpakket met daarin voedingsadvies, bewegingsbegeleiding en coaching, op de lange termijn tot het beste resultaat leidt.

Wil jij een keer een gesprek hebben met iemand die weet hoe het is om te zwaar te zijn? Die zelf ook in het traject richting een gezondere leefwijze zit en daardoor heel goed weet waar jij tegenaan loopt, neem dan zeker contact met mij op! Dit kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@gezondemaat.nl.

Liefs,
Sandra

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram