Over mij

Mijn naam is Sandra, 36 jaar en ik woon in Den Haag.

Al heel mijn leven ben ik te zwaar. Ik heb van alles geprobeerd om af te vallen. Het ene dieet met meer succes dan het ander. Zoals dat vaker gaat met diëten kwam het gewicht er helaas ook weer aan. Dat ik lastig om kon gaan met prikkels, was daar deels debet aan. Ik ben een Hoog Sensitief Persoon (HSP) en dat zat me voorheen nog vaak in de weg.

Mede doordat ik heel mijn leven met eten bezig ben geweest, heb ik de opleidingen tot Coach, Gewichtsconsulent en Beweegconsulent gevolgd. Daarnaast heb ik ontdekt hoe je met prikkelgevoeligheid kunt leren omgaan. Deze kennis en ervaringen vormen de basis voor ‘de gezonde maat methode’.

Door het omgooien van mijn voedingspatroon, het aanmeten van een levensstijl met veel beweging en veranderingen in mijn gedachtepatronen, ben ik nu op het pad dat ik bewandelen wil. Dat ik een HSP persoon ben omarm ik inmiddels en het helpt mij enorm.

Ik ben nog bezig met de reis, maar….  Ik weet de weg!

Misschien herken je jezelf in de onderstaande situatie:

Je hebt een druk leven, je ervaart onbegrip vanuit je omgeving en daarbij word je tegengewerkt door afval plateaus en blessures. Het gevolg is: stress! En wanneer je gestrest bent gaat alles nog moeilijker.

Ik weet als geen ander welke frustraties en obstakels je tegenkomt als je werkt aan je levensstijl. Ik help je hiermee omgaan, zodat je de rust en kracht hebt om je persoonlijke doelen te behalen. Want, lekker in je vel zitten, dat is toch wat we allemaal willen?!

Wil jij een keer een gesprek hebben met iemand die weet hoe het is om te zwaar te zijn? Of iemand die begrijpt hoe het werkt met prikkels en overprikkelt raken? Die zelf ook in het traject richting een gezondere leefwijze zit en daardoor heel goed weet waar jij tegenaan loopt, neem dan zeker contact met mij op! Dit kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@gezondemaat.nl.

Liefs,
Sandra