Positieve veranderingen

door | 1 september 2018 | Mentaal

Welkom!

Mijn vakantie is begonnen! De laatste werkweek was best zwaar. Dat komt voor door het aftellen. Van dagen, naar uren, naar minuten. Terwijl mijn laatste maand op werk heerlijk verliep. Dat is wel eens anders geweest. Het wordt voor mij steeds duidelijker wat ik wil gaan doen en hoe dat vorm te gaan geven. Ook ben ik met iets bezig wat ik gister in het kort aan mijn beste vriendin heb verteld. Volgende week zijn we al weer 31 jaar vriendinnen. We worden oud!

Er zijn nu vier mensen die weten waar ik mee bezig ben. Het is zeker geen staatsgeheim, alleen ga ik hier nog niet beschrijven wat. Het is op dit moment nog even van mijzelf en voor mijzelf. Ik merk dat het mij heel erg helpt. Soms is het goed om iets te doen waarvan je nooit had gedacht het te doen. Iets met uit je comfortzone stappen. Ik dacht dat het heel ver uit mijn comfortzone was, maar dat blijkt elke keer weer niet zo te zijn. Ik ben er eind juni mee gestart en behalve dat het helpt mij rust te krijgen in hoofd, werkt het ook lichamelijk.
Mijn hoofd maakte overuren. Ik kom van buiten altijd rustig over. Dat ben ik van binnen totaal niet. De chaos in mijn hoofd begint te stoppen.. Daar ben ik heel erg blij mee. Ik heb zelfs momenten gehad dat het stil was in mijn hoofd. Nooit geweten dat het kon! En het was in het begin wennen. Behalve meer rust in mijn hoofd werkt het ook lichamelijk door. Wat het meeste opvalt is mijn ademhaling tijdens het sporten. Überhaupt het sporten. Ik krijg mijn ademhaling makkelijker omlaag en het sporten zelf gaat ook makkelijker. Of ‘soepltjes’ zoals mijn trainer het zegt. Het sporten was ik een tijdje zat. Ik begin het sporten gelukkig weer leuk te vinden. Naar de sportschool toe gaan is niet meer zo zwaar. Dat was een tijd best wel een ‘ding’ geworden. Ik ben er goed doorheen gekomen.

Er is letterlijk een last van mijn schouders gevallen. Voor het grootste deel heb ik er zelf niet veel voor gedaan. Doordat iets duidelijk is geworden wat het was is er al een hoop veranderd. Vooral in positieve zin zijn er dingen veranderd. Dat geeft een heel goed gevoel!

Liefs,
Sandra

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

Volg mij op Facebook

Volg mij op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.