Het was een rommelig en positief jaar

door | 2 december 2018 | Algemeen

Welkom!

En dan is het al weer december. Voor mij is 2018 een heel  rommelig jaar (geweest). Elk jaar heeft wel wat, maar dit jaar spant voor mij de kroon. Lichamelijk had ik het ene na het andere. Ik werd gek van alle kwaaltjes waar gevoelsmatig geen einde aan kwam. Mede daardoor maakte ik mezelf geestelijk gek. Ik kwam op een punt dat ik even klaar was met alles en iedereen. Het klinkt wel heel dramatisch, zo voelde het toen wel.

Het is dan juist mooi om te zien dat er mensen in mijn omgeving zijn, waarvan ik het niet van had verwacht, in mij blijven geloven. Mensen die mij keer op keer, zelfs zonder dat ze het wellicht door hadden, mij er doorheen hielpen. Ik ben heel erg dankbaar voor hen die er keer op keer waren. Ik ga er vanuit dat de mensen het weten dat ik hen bedoel.  Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan en sommige vriendschappen zijn in positieve veranderd. Daar ben ik heel erg blij mee. Ook met de mensen die mij steeds weer met beide benen op de grond zetten of mij een schop onder mijn kont geven, omdat ik weer eens van een pad af loop. Via deze weg wil ik iedereen die er voor mij was en nog steeds is bedanken. 

Voor mij blijft het een beetje vreemd om te beseffen dan mensen mijn blog lezen. Van sommige weet ik dat ze mijn blog lezen. En van andere wist ik het niet. Dat zorgt bij mij wel eens voor rare momenten als mensen over iets beginnen. Ik vraag mij dan af: “Hoe weet jij dat?”. Het duurt dan even voor ik de link leg met mijn blog. Als mensen een privé bericht sturen via sociale media, app, mail en dergelijke vind ik het normaal dat mensen mijn blog lezen. Face-to-face voelt anders. Op welke manier mensen reageren maakt niet uit, ik vind het heel erg leuk.  

Ondanks dat 2018 rommelig was heeft het mij gelukkig veel positieve dingen gebracht. Vooral nu ik terugkijk op het afgelopen jaar. Mijn lichaam heeft alle kwaaltjes doorstaan en ik begin zelfs weer af te vallen (eindelijk!!!). Ik merk dat ik lichamelijk en geestelijk in rustiger vaarwater ben gekomen en steeds meer puzzelstukjes op hun plek vallen. Ik heb weer energie om stappen te maken met mijn website en mijn toekomst. Ik zeg heel vaak ‘Alles komt goed’. Ik begin daar zelf weer in te geloven!

Liefs,
Sandra

 

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

Volg mij op Facebook

Volg mij op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.