Spiritualiteit, paranormale gave, maar vooral voelen!

door | 28 september 2019 | Spiritualiteit

Welkom!

De laatste tijd ben ik vooral bezig met spiritualiteit. Iets wat voor mij heel wazig en zweverig kan zijn en tegelijkertijd heel normaal. Er zijn ook echt momenten dat ik mijzelf daardoor wat ‘gek/vreemd’  vind. Het woordje mediamiek is regelmatig tegen mij gezegd. Van dat woord had ik nog nooit gehoord. Het komt neer op het hebben van een paranormale gave. Bij mij komt dat vooral tot uiting in meer voelen tussen hemel en aarde. Dit is niet iets waar ik het snel met mensen over heb. Ik had ook niet verwacht dat ik hierover een blog zou schrijven.

Dit heb ik heel mijn leven al. Vroeger zag ik voornamelijk energieën die anderen niet zagen. Dat is overgegaan in dingen aanvoelen en door krijgen. Ik ben ook nog eens hooggevoelig. Het heeft voordelen en ook nadelen. Het grootste nadeel van hooggevoeligheid zit vooral in mijn huidige werk. Het is een grote open ruimte en er zitten veel mensen. Oftewel veel energieën van mensen die hard bij mij binnenkomen. Het maakt niet uit of het negatieve of positieve energie is. Het zuigt met enige regelmaat mijn energie op. De laatste tijd zijn er mensen op mijn pad gekomen die mij hierbij helpen. Zodat ik er minder last van heb.

Communiceren met mijn vader
Door die mensen die op mijn pad zijn gekomen heb ik ook geleerd hoe ik met mijn vader kan communiceren. Ik blijf dit een gekke zin vinden. Het gaat zeker nog niet vlekkeloos, maar er zit verbetering in. En ik moet ook eerlijk bekennen, het voelt af en toe heel raar. Hij is niet op deze aarde en toch praat ik met hem. Sterker nog, hij geeft mij zelfs antwoorden. Op dat soort momenten neemt mijn hoofd het over terwijl uitgaan van mijn gevoel belangrijker is. Daarom was inschrijven bij de Kamer van Koophandel op 29 augustus 2019 voor mij belangrijk. De geboortedag van mijn vader. Weten dat hij er is en mij ook op weg helpt. Ik voel dat hij vaak bij mij is. Net als nu tijdens het typen. Het is tijd dat ik hier een keer over blog dan voornamelijk over sporten.

Zelfs de sportschool heeft er mee te maken. Daar kreeg ik aanwijzingen door. Eerst had ik die niet goed door, maar nu begin ik die steeds beter in te zien. Op de sportschool gaat mijn vader ook met mij aan de haal. Zo was er iets met een kettlebell en kuitspieren rekken dat door mijn hoofd vloog. Tot op de dag van vandaag is dat voor mij een grappig iets geworden. Wat er door mijn hoofd ging hou ik nog steeds voor mezelf. Zo heb ik vaker op de sportschool dat ik ineens in de lach schiet om iets van mijn vader. Hij heeft net als ik een beetje “vreemde” humor! Hij heeft er ook voor gezorgd dat Mark op mijn pad kwam. Ik weet nog zo goed dat ik Mark niet als Personal Trainer wilde. Dit is iets wat ik niet meer zal vergeten. Het was voor mij een soort van gevecht. Ik ontkwam er niet aan. En nu ben ik juist heel erg blij met Mark. Ik begin steeds meer te begrijpen waarom juist hij op mijn pad moest komen en ik op die van hem.

Gesprek met een medium
Zelf ben ik twee keer bij dezelfde medium geweest. Dan vind ik het heel normaal als zo iemand contact kan leggen met overledenen. Als ik het zelf doe dan vind ik het soms raar en dat slaat nergens op. Zij heeft zelfs gezegd dat mijn lijntjes korter zijn dan die van haar. Dat is mij heel erg bij gebleven. Voor mijn gevoel doet zij het zo en wat ze zegt klopt en dat heb ik nog niet.

In mijn vakantie heb ik contact gehad met iemand die mij heel erg geholpen heeft op dit vlak. Hij heeft mij laten zien hoe ik zelf kan communiceren met mijn vader. Het was heftig en mooi tegelijk. Het voelt heel erg natuurlijk en goed. Dan komen mijn gedachten om de hoe kijken en die vinden het maar raar. Het zou fijn zijn als mijn gevoel en verstand wat vaker op een lijn komen! Deze man helpt mij nog steeds. Hij weet precies hoe hij het mij moet uitleggen. Ik begrijp hem gelijk en dat is zo fijn. Hij heeft vaak tegen mij gezegd dat ik niet moet denken, maar voelen, voelen, voelen. Daar ben ik vooral mee bezig, want mijn (onderbuik) gevoel klopt!

Liefs,
Sandra

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

Volg mij op Facebook

Volg mij op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.