Sporten kost soms wat moeite

door | 27 oktober 2019 | Fitness

Welkom!

​​Meerdere malen hebben mensen aangegeven dat het handig is om foto’s en filmpjes te maken tijdens het sporten. Voor mij was dat toch wel even een dingetje. Een rood en bezweet hoofd is daar één van! En ook selfies maken (laat staan filmen) is niet mijn sterkste kant. Zo heb ik wel vaak foto’s gemaakt van een muur of plafon. Het is een gave om precies op het juiste moment mijn mobiel een andere kant op te richten.

Gelukkig wil mijn personal trainer op vrijdag filmpjes maken. Dat gaat toch een stuk makkelijker. En ik ben er heel erg blij mee! En zo doet Mark ook eens wat anders dan tellen! Al is het ook even wennen. Jezelf op een filmpje terugzien is toch wat anders dan dat je jezelf in de spiegel ziet. Ik vind het wel leuk om ze terug te zien. Leuker dan ik dacht. Dus straks heb ik een leuke verzameling op mijn mobiel staan. Elke vrijdag is het even afwachten wat er precies gefilmd is. Weet wel welke oefeningen, maar hoe het op beeld staat is toch een soort verrassing. Ik bekijk ze pas als ik thuis ben. De filmpjes zijn terug te zien op Facebook  en  op Instagram.

Sporten kost soms wat moeite
Het sporten gaat nog steeds lekker. Nou ja, als ik klaar ben met sporten dan voelt het goed. Er zijn weer momenten dat het wat moeite kost om naar de sportschool te gaan. Daar hebben meerdere mensen last van als ik het zo in de kleedkamer hoor. Als ik er eenmaal ben dan is het goed. Ik heb vooral moeite met naar de sportschool gaan als ik een drukke dag heb gehad. De komende tijd geef ik workshops op werk. Ondanks dat ik het heel erg leuk vind om te doen, vreet het best veel energie. Daar moet ik nog een balans in vinden. Als mijn energie laag is en ik ga sporten dan voel ik dat wel. Ik kan minder kracht zetten en mijn lichaam voelt wat zwaarder aan. Dan doe ik het wat rustiger aan.
Wat ik vooral niet wil is weer in een sportdip terecht komen. Ik heb zo vaak gedacht om te stoppen met sporten. Zo nu en dan schiet dat ook weer door mijn hoofd. Het is gelukkig niet zo heftig dat ik het echt overweeg. Dat had ik voorheen wel. Gelukkig slepen een paar trainers en ook mensen die er sporten mij er doorheen. Terwijl zij dat misschien niet eens doorhebben. Ik krijg ook vaak genoeg de vraag in de kleedkamer hoe ik het vol hou. Iets wat ik mijzelf zo nu dan ook afvraag. Ik vind het nog steeds een hele fijne sportschool en dat scheelt echt een hoop.

Voor mij is belangrijk om in het ritme te blijven van 4 keer per week sporten. Ook als mijn energie laag is dan ga ik als nog. Wel doe ik het dan waar nodig rustiger aan. Het ritme vasthouden is voor mij belangrijk. Is een soort van houvast geworden. Dus maandag ben ik weer op de sportschool te vinden. Vandaag is het vooral genieten van een lazy Sunday!

Liefs,
Sandra

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

Volg mij op Facebook

Volg mij op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.