Tijd voor een update! Veel gedaan in mijn vakantie

door | 13 september 2019 | bewegen, Fysiotherapie, Sporten

Welkom!

En dan is het al weer even geleden dat ik een blog heb geschreven. Tijd voor een update! De tijd gaat best snel. Zo is het ook al weer 2 weken geleden dat ik vakantie had. Het was best een bijzondere vakantie voor mij. Die spontaan in het teken stond van zelfontwikkeling. Iemand die mij hierbij hielp gaf ook aan dat ik geen stappen maak, maar sprongen. Het voelt heel goed!

Ik ben niet weg geweest. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn en te doen waar ik zin in heb. De eerste week stond vooral in het teken van bijtanken. Er was een hoop gebeurd waardoor ik heel erg moe was. Het was zo heerlijk om geen wekker te zetten. Die week heb ik ook amper gesport. Ik zou een weekje rust nemen qua sporten en dat werden er twee! In de andere twee weken van mijn vakantie heb ik het sporten weer opgepakt. Ik ben wel gaan sporten op momenten dat ik er zin in had. Het is en blijft vakantie! Op de personal trainingen na. Die waren in mijn vakantie ook gewoon om 8.00 uur. In mijn vakantie voelde dat als heel erg vroeg!

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel
Op 29 augustus 2019 was de dag aangekomen om in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ik had ook andere data in mijn hoofd en alleen deze voelde goed. Het is de geboortedag van mijn vader en nu ook de geboortedag van mijn bedrijf. Ik ben op een donderdag geboren en 29 augustus viel dit jaar op donderdag. Voor mij nog een reden om voor deze datum te kiezen.  Ik was iets van 7 weken toen mijn vader overleed. De datum was voor mij belangrijker dan het inschrijven zelf. En dat inschrijven gaat heel snel! Voor je het weet sta je alweer buiten. Koffie pakken duurde langer dan de rest. Ik had steeds iets met 10.10 uur. Toen ik de Kamer van Koophandel uitliep zag ik dat het 10.10 uur was.

Met de hulp van Mascha Verwoordt heb ik nu ook een folder en flyer! Het is zo fijn dat er iemand is die kan verwoorden wat ik in mijn hoofd heb. Bloggen vind ik leuk om te doen en dan schrijf ik vanuit mijzelf. Teksten voor mijn website en ook voor de folder en flyer is toch iets anders! Dat is een vak apart! Ondertussen heb ik er al weer 2 werkweken op zitten. Ik werk nu nog voor de Rijksoverheid en zet daarnaast een eigen bedrijf op. Soms is dat best druk! Voor mijzelf werken geeft ook een hoop goede energie. Ik weet dat ik op de goede weg ben!

Ouderdom komt met gebreken
Vorige week ben ik een jaartje ouder geworden. Ze zeggen weleens dat ouderdom met gebreken komt. En hoe!!! Sinds ik weer werk zit ook te veel en daar houdt mijn rug niet van. Vanmorgen mocht ik weer naar fysiotherapie. Ik vind het zo gezellig op de sportschool dat ik daar vandaag 2 keer ben geweest. Eerst voor de personal training en later mocht ik terug voor de fysio. Wat was dat pijnlijk! Aan het einde zei ze dat ze mijn rug weer even recht had gezet. Gelukkig zei ze dat niet vooraf. Verder heeft ze ook mijn spieren weer losgemaakt. Daardoor kwam ik er achter dat mijn rug vaster zat dan ik dacht. Wat deed dat een pijn! Ik ben nu al helemaal beurs. Hopelijk kan ik morgen bewegen. Volgende week mag ik terug voor mijn bovenrug en schouders. Ik kan niet zeggen dat ik daar naar uit kijk.

Ondanks dat ik wel merkte dat het vaster ging zitten kon ik wel alles doen. Ik had niet verwacht dat het zo een pijn ging doen bij de fysio. Ik ging er vanuit dat ik er nu een keer op tijd bij was. Ik heb nog wel eens de neiging om te lang door te lopen met iets. Zaterdag staat er een uurtje cardio op de planning. Ik hoop dat ik morgen uit bed kan komen om te sporten. Ik merk morgen wel of ik kan gaan sporten.

Liefs,
Sandra

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

Volg mij op Facebook

Volg mij op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.